Ortodox sau Sinucigas?

Posted: decembrie 29, 2009 in Religie
Etichete:, , ,

Sunt numeroase motive pentru care nu pot intelege teoriile ortodoxe in legatura cu omul, dar recunosc ca cea mai imbecila forma de a-ti sorta oamenii apartine acestora. Era o vorba ca sunte egali in fata lui Dumnezeu. Era, si asta ne-o arata preotul din Micleuseni [ceva oras/comuna]din Republica Moldova unde preotul Ion nu permite sa fie inmormantati oameni de alta religie in cimitir. Okay daca ti-ai zis ca nu te mai socheaza nimic, un grup de ortodocsi chiar au blocat intrarea in cimitir pentru a impiedica inmormantarea unui penticostal. Saracii oameni au trebuit sa mearga un kilometru prin zapada inconjurul cimitirului pentru a putea intra printr-o fisura in gard, ca sa isi ingraoape raposatul la periferia cimitirului, unde de curand am aflat ca acolo se ingroapa siucigasii care au defaimat crucea. De ce trebuie sa fie inmormantati al periferie? Au 3 picioare si nu is considerati oameni? Violatorii si criminalii unde sunt ingropati, asta daca tot facem repartitii de genul? Femeile sunt cumva ingropate in fundul cimitirului, iar barbatii au primele cruci din cimitir, ca si in biserica cand barbatii stau in fata? din pacate astia suntem noi, niste incuiati, pentru ca e una sa crezi si alta sa te supui bisericii.  Astept comentarii cu citate din biblie si cu observatii referitoare la greselile mele gramaticale, ca am observat ca genul asta de comentarii se dau la genul asta de articole.

Comentarii
  1. mihailandrei spune:

    Sectantii nu au ce cauta in mijlocul nostru!

    Hristos a poruncit sa ascultam de Biserica..” De-ti va gresi tie fratele tau, mergi, mustra-l pe el intre tine si el singur….de nu-i va asculta , SUPUNE-L BISERICII, iar de nu va ASCULTA nici de BISERICA , sa-ti fie tie ca un pagan si vames.(Matei 18,15-17)

    Sectantul este un schismatic ,este un pagan pt noi ,adica un tradator asemeni lui iuda.

    Ereticii/sectantii ,adica cei care produc DEZBINARI in Biserica Lui Hristos, sunt denumiti “oameni firesti, care nu au Duhul”, iar scopul lor este atacul asupra unitatii credintei . “Aceştia sunt cei ce fac DEZBINARI, (oameni) fireşti, care nu au Duhul. ” (Iuda 1 ,19)

    Orice nebun isi poate face secta lui. In cativa zeci de ani va reusi sa recruteze alti nebuni ca si el, care vor recruta la randul lor alti nebuni, si asa se naste un “cult” nou de oameni bolnavi, tradatori de Hristos ,tara si de neam.Toate sectele au în comun un singur lucru: îndepărtarea oamenilor de Biserica ORTODOXA şi de mântuirea prin Hristos.

    Zilnic se mai trezeste cate un eretic sa-si creeze propria lui secta. John Smith si Thomas Helwys(baptisti),A.J. Tomlinson si Charles Parham(penticostali),William Miller si Ellen G. White (adventisti),Charles T. Russell (yehovisti)… asa au aparut sectantii. Niste fermieri din America s-au gandit…”hai sa facem si noi o afacere si sa vindem locuri in rai” , asa au aparut “cultele” neoprotestante.

    Sfantul Apostol Pavel, avertizeaza despre aparitia celor care fac DEZBINARE.”Iar oamenii răi şi amăgitori vor merge spre tot mai rău, ratacind pe alţii şi RATACITI fiind ei înşişi.”(2 Timotei 3.13 )

    Combaterea fenomenului sectar trebuie sa devina o obligatie de onoare pentru fiecare roman.Tradatorii aserviti intreselor straine Neamului Romanesc, neam crestin inca din vremea Sf. Ap. Andrei,trebuiesc respinsi . Nu se poate sa permitem oricarui venetic sa-si inchipuie ca este la el acasa.

    Personal, sunt adeptul unei atitudini mult mai intransigente, cred ca-i cazul sa ripostam dur.
    Cocofilii astia au Biblia la a 7 mana, facuta de niste talhari.
    Sminteala incepe cu Luther,Calvin,Smith si alti retardati, apoi niste americani s-au gandit sa-si faca religie „made in USA”.
    Trebuie sa respingem ferm erezia lor!

Lasă un comentariu